Samen tekenen rond Rotterdam

Laurier
Categorie
Zen Zien Tekenen
Dates
2 februari 2024 13:30 - 15 maart 2024 16:00
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In de komende maanden organiseert Arnold Vermeeren weer een aantal 'zen zien tekenen' samentekenmiddagen in de buurt van Rotterdam. De geplande data zijn:
vrijdagmiddag 2 februari
vrijdagmiddag 23 februari
vrijdagmiddag 15 maart
Iedere keer wordt niet lang van tevoren de precieze plek bepaald. In verband met het winterweer zullen dat meestal plekken zijn waar in ieder geval ook binnen getekend kan worden. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij ergens bijvoorbeeld entree gevraagd wordt.
De middagen beginnen om 13:30. Na elkaar verwelkomd te hebben, leidt Arnold heel kort de middag in met suggesties of een korte tekst, om in de juiste mindset te komen. 
Meestal wordt er tot ongeveer 15:00 getekend, waarna er onder het genot van koffie, thee of wat anders, ervaringen worden uitgewisseld.
 
Heb je ooit introductie-lessen 'zen zien tekenen' gehad, dan ben je van harte welkom. Wil je wel even laten weten of je komt (mag ook kort van tevoren) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan weten we wanneer we compleet zijn. 
 
 

Alle datums

  • Van 2 februari 2024 13:30 tot 15 maart 2024 16:00
  • 15 maart 2024 13:30
  • 23 februari 2024 13:30

Powered by iCagenda

Contact

Voor meer informatie kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes

  • "Door het helemaal loslaten van het presteren en het in alle rust waarnemen en met mijn hand volgen van wat ik zie, ben ik veel vrijer gaan schilderen en tekenen. Met meer aandacht, rust én focus."- Marlet H
  • "'Strelend' tekenen, dat is voor mij een bijzondere ervaring, keer op keer…"- Muuk tS 
  • “Zen zien tekenen heeft me geholpen om plezier in tekenen te krijgen, vooral omdat het vanuit ontspanning gebeurt”- Laurine vd D
  • "Groots: de ervaring om vanuit verbinding met mijn potlood over papier te bewegen…Speels en ontspannen begon een deurtje zich te openen naar een hele andere manier van ‘dingen tekenen’."  - Ellen B.
  • "Een waardevolle investering in anders kijken, zien en vervolgens tekenen met aandacht en hart! Mijn manier van tekenen is na deze retraite compleet veranderd." - Ellen Lisa 
  • "Zen Zien Tekenen is....innerlijke rust en levendige verbazing over zijn in onze handen."  - Joop H
  • "Dit is wat bij mij opwelde: de radijs...de zonnebloem...de mandarijn, dát wat is getekend  (gelijkend of niet, lós van alle oordelen en gedachten, maar wél geobserveerd.. gevoeld.. geroken.. aangeraakt met de aandacht..) kan nooit meer niét zijn gezien!" - Bianca van B