logo zzt

Agenda

In de agenda vind je alle activiteiten die de komende maanden plaatsvinden. Als je voor het eerst kennis maakt met het Zen Zien Tekenen, kies dan voor een kennismakingsworkshop, een Open Dag of introductiecursus. Deze worden op diverse plekken in het land gegeven door gidsen en geoefende tekenaars. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken. Zie ook het overzicht van introductiecursussen.

 


Retraiteweekend in het klooster

Introductie
Datum: 5 april 2019 - 7 april 2019

Locatie: Dominicanenklooster  |  Plaats: Huissen, Nederland

In dit weekend oefen je je in onbevangen waarnemen van de dingen om ons heen; we verwonderen ons over dat wat er is. Tekenen met een eenvoudig potlood, is daarbij je hulpmiddel.
Deze retraite is voor als je graag tekent, of dat wil leren. Of als je je manier van kijken wil verdiepen. Ofwel: voor iedereen die met meer aandacht in het leven wil staan, of een actieve vorm van meditatie zoekt.
Tekenervaring is niet nodig. Maar ook voor al meer geoefende tekenaars geeft het Zen Zien Tekenen een hele mooie, diepgaande ervaring.

Tijdens de retraite volgen we het ritme van het klooster. Je kunt als je wilt meedoen aan de vieringen in de kapel. Het accent ligt, tijdens en naast het tekenen, op stilte en meditatie.

Informatie en aanmelden: 

Via de website van het Dominicanenklooster, klik hier om aan te melden.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Stadsdam 1
6851 AH Huissen, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van 5 april 2019 tot 7 april 2019

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes